Ο Νίκος Δένδιας θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, σήμερα και αύριο, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπουργός Άμυνας θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον «Σκιώδη» υπουργό Άμυνας των Εργατικών, John Healey, στη Βουλή των Κοινοτήτων (26/3/2024) και τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας (NSA), Sir Tim Barrow (27/3/2024).

Ακόμη, κατά την επίσκεψή του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συμμετάσχει την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 σε εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πρεσβευτική Κατοικία στο Λονδίνο.

Το μήνυμα του Νίκου Δένδια για την 25η Μαρτίου

Ο υπουργός Άμυνας στο πλαίσιο της Εθνικής Επετείου ανέφερε ότι «Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ηθικό τους, για τα συστήματα που υποστηρίζουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους. Για να επιτελούν το καθήκον τους χρειάζονται ενίσχυση».

Ακόμη, ανέφερε ότι «Και αυτή η ενίσχυση έρχεται με την υλοποίηση της Ατζέντας 2030, της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους»

Παράλληλα, σχολίασε ότι «γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην Εθνική Παλιγγενεσία». «Συγχρόνως όμως, τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια, για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και υπερήφανη», κατέληξε στη δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟμόνοια: Πυροβολισμοί σε μπαρ – Αναζητούνται οι δράστες
Επόμενο άρθροΗ «φούσκα» των μετοχών Τεχνητής Νοημοσύνης και τι «βλέπει» ο Economist