“Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια” θυμάται η Λουκία Παπαδάκη.

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά “Ηλέκτρα” της ΕΡΤ, όπου και γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την επιτυχία και την αναγνωρισιμότητα που γνώρισε με τη θρυλική “Λάμψη” του Νίκου Φώσκολου.

«Τουλάχιστον αυτό που έβλεπα και ζούσα εγώ ήταν όπως το βλέπαμε. Υπήρχαν άνθρωποι που συνδέθηκα πολύ μέσα στα χρόνια και βρισκόμασταν και μετά.

Δυστυχώς δεν είναι στη ζωή 2-3 άνθρωποι» εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Στη συνέχεια, όσον αφορά  δηλώσεις βασικών πρωταγωνιστών της εν λόγω σειράς, που χώρισαν τους ηθοποιούς του σίριαλ σε δύο στρατόπεδα, η Λουκία Παπαδάκη δήλωσε με σαφήνεια τα εξής: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά, διότι ήταν προσωπικές θέσεις και συναισθήματα ενός ανθρώπου άλλου που δεν είχαν μπει στη διαδικασία της καθημερινότητάς μας».

«Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια. Όταν έκλεισε για μένα ο κύκλος και ερμηνευτικά και η υπόθεση, τότε έφυγα.

Ήταν πρωτόγνωρο και ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση γενικά, μιλάμε για έναν πλανήτη που δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό. Είναι τρομακτικές οι αλλαγές».

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρόταση Δυσπιστίας: Πολύωρες και μεταμεσονύχτιες οι συνεδριάσεις μέχρι το βράδυ της Πέμπτης
Επόμενο άρθροΑυτοάνοσα νοσήματα: Το 20% των Ευρωπαίων πάσχει από κάποιο – Γιατί «προτιμούν» κυρίως τις γυναίκες