Φιλανθρωπικό event για τις γυναίκες, από το «Θαύμα»

Στον κόσμο της γυναίκας είναι αφιερωμένο, το Womenverse, ένα πρωτοπόρο φιλανθρωπικό event στην περιοχή της Θεσσαλίας, υπό τη διοργάνωση της φιλανθρωπικής δράσης «Θαύμα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Xenia στον Βόλο, μεθαύριο Σάββατο και ώρα 17:00.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία ειδικών επιστημόνων, που έχει ως στόχο να ενημερώσει σχετικά με διάφορες πτυχές της γυναικείας σωματικής αλλά και ψυχικής υγείας.

Οι ομιλητές που θα συμμετέχουν είναι οι ακόλουθοι: Γεωργαντζής Δημήτρης, μαιευτήρας- γυναικολόγος, Πάτσης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός, Μπούτσικος Γεώργιος- ογκοπλαστικός, χειρουργός μαστού, Κωνσταντέλια Ελένη, μαία, Τσοπουρίδου Νέλη, ψυχολόγος, προσωποκεντρική ψυχοθεραπεύτρια και Τσινόγλου Φιλιώ, influencer.

Οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν θα αφορούν την γονιμότητα, την πλαστική χειρουργική, τον καρκίνο του μαστού, τον ρόλο της μαίας, τον ερχομό του μωρού στο σπίτι και τι να περιμένει μια νέα μαμά καθώς και βιωματική ομιλία μητέρας που ταξιδεύει με τα δυο της παιδιά.

Προηγούμενο άρθροΠόλεμος ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση Παππά – «Απέναντι στη συγκάλυψη συσπειρώνεται η κοινωνία»
Επόμενο άρθροΟ γιατρός είπε «πάλι καλά, το προλάβαμε», να φοράτε αντηλιακό, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος