Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη τη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και με αφορμή την ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έρχεται με συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας.

Μετά από 15 και πλέον μήνες οι δικαστές και οι ένορκοι σταθμίζοντας τα στοιχεία της πολύμηνης διαδικασίας και την απολογία της κατηγορουμένης δεν πείστηκαν όπως εκείνη ισχυρίζεται ότι είναι αθώα και την κήρυξαν ενοχή για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού.

«Θα δούμε όλο το θέατρο που έπαιζε τον τελευταίο καιρό με τις συνομιλίες που είχαμε. Θα δούμε και θα ακούσουμε νέες μαρτυρίες»

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» που είχαν ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση που συντάραξε ολόκληρη τη χώρα, προβαίνοντας σε σημαντικές αποκαλύψεις θα επανέλθουν στην υπόθεση της Πάτρας, σήμερα, Παρασκευή στις 23:20, στο MEGA, λίγες ώρες μετά την απόφαση του δικαστηρίου με νέα συνταρακτικά στοιχεία.

«Πραγματικά, σοκάρει η μαρτυρία μίας γυναίκας»

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA για τα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε στη σημερινή εκπομπή, κάνοντας λόγο για μία «μεγάλη μέρα για την κοινωνία και τη δικαιοσύνη» και προαναγγέλλοντας μαρτυρίες που θα σοκάρουν.

«Θα ήθελα μεταφέρω αυτά που ακούω από πού κόσμο. Είναι μία μεγάλη μέρα σήμερα για την κοινωνία, για τη δικαιοσύνη. Και είναι μεγάλη μέρα, όχι μόνο γιατί αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της γυναίκας αυτής. Αποκαλύφθηκε το πρόσωπό της, ‘γιατί φάνηκε ότι δεν είναι η μάνα που ήθελε να λέει ότι είναι και να συγκινεί, αλλά ήταν η δολοφόνος του παιδιού της’, είπε το δικαστήριο ομόφωνα», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Νιώθω σήμερα ότι αν δικαιώνεται κάποιος είναι αυτό το παιδάκι που μαρτύρησε στα χέρια της. Θα δούμε όλο το θέατρο που έπαιζε τον τελευταίο καιρό με τις συνομιλίες που είχαμε. Θα δούμε και θα ακούσουμε νέες μαρτυρίες. Πραγματικά, σοκάρει η μαρτυρία μίας γυναίκας που βρέθηκε για ιατρική βοήθεια στο σπίτι της οικογένειας και ήταν δίπλα στη Τζωρτζίνα όταν το παιδί ήταν τετραπληγικό. Θα σας σηκωθεί η τρίχα με αυτά που θα ακούσετε. Αν την είχαν λάβει υπόψη τότε ίσως να μην φτάναμε σήμερα εδώ. Είναι πολλά τα λάθη που έγιναν. Θα μπορούσαμε να το είχαμε προλάβει και το παιδάκι να είχε σωθεί», προσέθεσε.

«Βγαίνουν όλα αυτά μέσα από μαρτυρίες, δεν τα λέω εγώ. Θα δούμε πολλές συνομιλίες. Θα ακούσετε το γνώριμο περιβάλλον. Θα δούμε και το βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το νοσοκομείο που η ίδια είχε τραβήξει, αλλά και άλλες μαρτυρίες άγνωστες», κατέληξε η Αγγελική Νικολούλη.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓΣΕΒΕΕ: Η αύξηση του κατώτατου μισθού δεν φτάνει – Αναγκαία τα μέτρα μείωσης του λειτουργικού κόστους των ΜμΕ
Επόμενο άρθροΟικογένειες θυμάτων Τεμπών σε Καραμανλή: Ελάτε να τα πείτε μπροστά μας, σας προσκαλούμε στη Λάρισα