Με αφορμή των αγώνα αυτοκινήτων στο ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου σε διαδρομές της Μαγνησίας, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας του νομού, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, εκτός των διαγωνιζομένων, ως εξής:

Την 31-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 08:00-10:00, στην Αγριά Μαγνησίας, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της διασταύρωσής της με τη Λεωφόρο Δημοκρατίας έως τη διασταύρωσή της με την οδό Πηλίου.

Την 31-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 08:30-14:30, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Αγριάς – Μηλεών, από την έξοδο του οικισμού Άνω Λεχωνίων έως τη διασταύρωση προς την Ι.Μ. Παμμεγίστων Ταξιαρχών.

Την 31-03-2024 (Κυριακή) κατά τις ώρες 09:15-15:00, στο τμήμα της Επαρχιακής Οδού Καλών Νερών – Μηλεών, από τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου Ζαγοράς (κάτω κλάδος) Δέλτα Μηλεών, μέχρι το χωριό Μηλιές, της Επαρχιακής οδού Μηλεών – Νεοχωρίου, μέχρι τη διασταύρωσή της με την Ε.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (κάτω κλάδος) θέση Χορεύτρα και στην Ε.Ο. Βόλου Νεοχωρίου (κάτω κλάδος), μέχρι πριν το χωριό Νεοχώρι στο ύψος της εταιρείας ΛΙΘΟΡΑΜΑ.

Επίσης, στα ανωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου και κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες απαγορεύονται:
α. Η στάθμευση κάθε οχήματος.
β. Η τοποθέτηση διαφόρων υλικών.
γ. Η κυκλοφορία πεζών και ζώων.

Η ισχύς των μέτρων αρχίζει από 08:00 ώρα της 31-03-2024 (Κυριακή) και λήγει μετά τη διέλευση και του τελευταίου διαγωνιζομένου αυτοκινήτου, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Βόλου και το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου.

Οι παραβάτες των μέτρων θα τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤην εξεταστική την έκλεισε νωρίς, την πρόταση δυσπιστίας την είπε προϊόν συνωμοσίας, σε λίγο το 41% θα είναι αποκύημα φαντασίας
Επόμενο άρθροΠαναγιώτα Βλαντή: Δεν ήθελα να μαθευτεί εκείνη την ώρα ο γάμος, ήθελα να το πω μετά