Η Κρίστεν Στιούαρτ βρέθηκε στην εκπομπή podcast «Not Skinny but Not Fat» και είπε τη γνώμη της για τις ταινίες της Marvel ενώ αποκάλυψε πως μάλλον δε θα συμμετείχε ποτέ σε αντίστοιχη ταινία.

Η εταιρεία Marvel, έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες μέσα από την παραγωγή ταινιών franchise. Η Κρίστεν Στιούαρτ, ωστόσο, δεν θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε κάποια ταινία με την υπογραφή της εταιρείας. Η ηθοποιός εξήγησε στην Αμάντα Χιρστ στο podcast της «Not Skinny but Not Fat» τον λόγο αυτής της απόφασης.

«Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα κάνω ποτέ μια ταινία της Marvel. Θα πρέπει να επενδύσεις τόσα πολλά χρήματα και να έχεις τόση εμπιστοσύνη σε ένα άτομο και νομίζω ότι και η Ντακότα Τζόνσον το ανέφερε, αυτό δεν συμβαίνει» δήλωσε η Στιούαρτ.

«Επομένως αυτό που καταλήγει να συμβαίνει είναι αυτή η αλγοριθμική, παράξενη εμπειρία όπου δεν μπορείς να το νιώσεις ως καθόλου προσωπικό αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι στις ταινίες του Marvel Universe έχουν πρωταγωνιστήσει μεγάλα ονόματα γυναικών του Hollywood όπως η Νάταλι Πόρτμαν, η Σαρλίζ Θέρον, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Μπρι Λάρσον και η Ντακότα Τζόνσον, η οποία μάλιστα συμμετέχει στην πιο πρόσφατη παραγωγή «Madame Web».

@notskinnybutnotfat KRISTEN STEWART IS ON THE PODCAST!! #kristenstewart #twilight #twilightsaga #loveliesbleeding #twilighttiktok #podcastclips ♬ original sound – Amanda Hirsch

Η Κρίστεν Στιούαρτ, όμως, τόνισε: «Αν η Γκρέτα Γκέργουιγκ μου ζητούσε να το κάνω τότε θα το έκανα» είπε γελώντας. «Είμαι σούπερ, σούπερ, ντούπερ φαν της «Barbie». Είναι η αγαπημένη μου. Έχω εμμονή μαζί της» τόνισε.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ λειτουργία των λαϊκών αγορών Ν. Ιωνίας για το τρίμηνο Απριλίου- Ιουνίου
Επόμενο άρθροΠληρωμές με κάρτα σε ταξί, περίπτερα, λαϊκές αγορές από τη Δευτέρα