Τον τρόπο με τον οποίο θα τραγουδήσει live τις υψηλές νότες του τραγουδιού «Ζάρι» στην Eurovision αποκάλυψε η Μαρίνα Σάττι. 

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok και έδειξε το πως σκοπεύει να πει το «Ζάρι» στον ημιτελικό της Eurovision τον Μάιο. Η Μαρίνα Σάττι απάντησε στη μεγάλη απορία του κοινού για το πως θα καταφέρει να τραγουδήσει την αρχή του τραγουδιού, της οποίας οι νότες είναι πολύ υψηλές. 

«Πόνος μη μας έρθει μακάρι. Πέφτω και κυλιέμαι σα ζάρι. Κάνω πως ξεχνάω τ’ όνομα σου. Κι όλα αλλάζουν γύρω μου απότομα» είναι οι πρώτοι στίχοι του τραγουδιού.

Η τραγουδίστρια έλυσε σε όλους την απορία αποφασίζοντας να τραγουδήσει a capela τους στίχους αυτούς, δείχνοντας πως για εκείνη, είναι αρκετά εύκολη υπόθεση.

@greek.edits6 💋 #marinasatti #eurovisiongr #mpesfypgamw #fypage #foryou #viral #fy #eurovision ♬ πρωτότυπος ήχος – greek edits

Το βίντεο τράβηξε την προσοχή των φανς οι οποίοι αποθέωσαν τη Μαρίνα Σάττι στα σχόλια και εξέφρασαν την ανυπομονησία τους για τη μεγάλη βραδιά που θα ακούσουν το τραγούδι σε live μετάδοση απευθείας από το Μάλμε της Σουηδίας.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες από την ΛΕΔ Μαγνησίας σε μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Βελεστίνου
Επόμενο άρθροΔιακοπές ρεύματος την Κυριακή σε περιοχές του Βόλου