Εκδικάζεται την ερχόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου στο Τριμελές Κακουργιοδικείο της Λάρισας η υπόθεση βιασμού μιας 18χρονης από συνομήλικό της, σε πάρτι ενηλικίωσης που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 στον Βόλο.
Ο 21χρονος σήμερα νεαρός θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ ένας ακόμη νεαρός που ηταν ο διοργανωτής του πάρτι και είχε κατηγορηθεί αρχικά ως συνεργός, απαλλάχθηκε της κατηγορίας μετά από εισαγγελική πρόταση.

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής 12 Δεκεμβρίου σε σπίτι όπου γινόταν πάρτι γενεθλίων. Η 18χρονη κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν σε δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα, μπήκε μέσα ο συνομήλικός της- με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν σχέση- και τη βίασε. Η ίδια κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία και συνελήφθη ο 18χρονος.

Το πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός με την 18χρονη κατά τη διάρκεια της γιορτής να δηλώνει ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Κατέβηκε μαζί της στον κάτω όροφο του σπιτιού και ο δράστης μαζί με τον συνεργό, ο οποίος άνοιξε ένα δωμάτιο για να αλλάξει ρούχα η κοπέλα και τους κλείδωσε μέσα. Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο 18χρονος πρωην φίλος της την έπιασε από τα χέρια, της έκλεισε το στόμα και την βίασε. Στη συνέχεια η κοπέλα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο συνεργό που την κλείδωσε στο δωμάτιο με τον βιαστή της και εκείνος πήγε και ξεκλείδωσε την πόρτα.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί μια ημέρα μετά το πάρτι, στη Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε και στην κατάθεσή του είχε υποστηρίξει ότι το σεξ ηταν συναινετικό.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ – Ευρωεκλογές: Τα ονόματα 151 υποψηφίων που θα λάβουν μέρος στις προκριματικές
Επόμενο άρθρο«Είναι σοβαρά περιστατικά, χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση», λέει η Παγώνη