Μια φωτογραφία προφανώς αρκεί για να λειτουργήσει ως «ντοκουμέντο» για την επιβεβαίωση του σεναρίου, που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να προσλαμβάνει γαλλική εταιρεία για να φιλοτεχνήσει το νέο πολιτικό προφίλ του, μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και την αποστασιοποίησή του από τακτικές και την πολιτική κουλτούρα που φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως κατέστησε σαφές με την ηχηρή παρέμβασή του στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η φωτογραφία εικονίζει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σε πτήση στο ταξίδι της επιστροφής από το Παρίσι μετά τη συμμετοχή του σε συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ταξιδεύοντας στην οικονομική θέση ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να μελετά ενημερωτικό μιας από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες στον κόσμο, με έδρα το Παρίσι, της Publicis Communications, με τίτλο «Rebranding – Alexis Tsipras». Από κάτω γράφει «Mars 2024» (Μάρτιος 2024).

Ο συνδυασμός της φωτογραφίας με την αναφορά προ ημερών της Καθημερινής ότι ο Αλέξης Τσίπρας φέρεται να λέει σε συνομιλητές του πως «είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα rebranding» έδωσε νέα τροφή στη συζήτηση που, ούτως ή άλλως, δεν έχει κλείσει ποτέ, παρά την διακριτική στάση που κρατά ο ίδιος ο Τσίπρας, μένοντας μακριά από τα πολλά φώτα.

Εάν ο κ. Τσίπρας θα συνεργαστεί με Γάλλους ειδικούς στο πολιτικό μάρκετινγκ δεν είναι επιβεβαιωμένο, αυτό που είναι μάλλον ασφαλές συμπέρασμα είναι ότι όλοι προεξοφλούν την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική, -προοπτική που άλλοι περιμένουν με ανυπομονησία, άλλοι αντιμετωπίζουν με φόβο, αφού έχει αποδείξει πως είναι ισχυρός αντίπαλος- και παρακολουθούν κάθε κίνησή του.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα: Πήγε να δώσει ναρκωτικά κρυμμένα σε παπούτσια σε κρατούμενο φυλακών
Επόμενο άρθροΣυνελήφθησαν οι κακοποιοί που εκβίαζαν κι απειλούσαν τον Ντι Μαρία και την οικογένειά του