“Και εμείς το κάναμε, όπως το κάνουμε κατά καιρούς, για το παιδί” ομολογεί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Για την καθημερινότητα με τον αγαπημένο του γιο, την πολιτισμένη σχέση με την πρώην σύζυγο του, Λένα Δροσάκη και το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης μίλησε με ειλικρίνεια ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν τον Τάσο Ιορδανίδη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ το απόγευμα του Σαββάτου. 

«Νομίζω ότι διαθέτουμε πια αυτό που λέμε πολιτισμό σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, ναι. Θέλει όμως χρόνο αυτό, δεν μπορεί να γίνει σε μια μέρα και να πεις «τώρα θα δουλέψει έτσι το σύστημα».

Είναι μια καινούργια συνθήκη αυτής της ομάδας που διασπάστηκε, η οποία έχει ως κοινό παρονομαστή και κοινό σκοπό το καλό του πιο πολύτιμου παίκτη της ομάδας. Του δεκαριού».

«Οπότε πρέπει να τον τροφοδοτήσουμε καλά και να μπορέσει να βάλει τα γκολ! Θέλει όμως κι αυτό δουλειά, δεν μπορούμε δηλαδή να πούμε πως «τώρα το βρήκαμε» γιατί κάτι μπορεί να συμβεί και θα υπάρχουν συνέχεια αλλαγές» τόνισε, αρχικά, ο ηθοποιός.

«Θα σκεφτείς διπλά και τρίδιπλα την επιλογή συντρόφου, αύριο μεθαύριο, σε σχέση με το παιδί;» ρώτησε ο Τάσος Ιορδανίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να δίνει την εξής απάντηση.

«Σίγουρα, δεν το συζητώ. Μακρινό, πολύ μακρινό πλάνο αυτό. Άλλο η προσωπική μου σχέση και άλλο μετά αυτό, αν έρθει η ώρα, πως θα παρουσιαστεί και πως θα ενημερώσω το παιδί».

«Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία. Είναι καλό και εμείς το κάναμε, όπως το κάνουμε κατά καιρούς, να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και να μην κάνουμε τους μάγκες».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕυρωεκλογές: Υποψήφιος με τη Νέα Αριστερά ο Στέλιος Κούλογλου
Επόμενο άρθροΣπουδαία εκδήλωση για την ΕΙΡΗΝΗ την Κυριακή στην παραλία του Βόλου