Γνωστοποιήθηκαν τα εξεταστικά κέντρα, στα οποία θα διεξαχθούν οι ερχόμενες Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, υπέγραψε τη σχετική υπουργική απόφαση.

Η λίστα ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης

Με την απόφαση ορίζονται τα εξεταστικά κέντρα για τη διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ 2024, ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι έχουν την ευκαιρία να δουν σε ποιο  εξεταστικό κέντρο θα δώσουν εξετάσεις.

Ακόμα οι μαθητές δεν θα δουν σημαντικές αλλαγές, καθώς για την πλειονότητα των υποψηφίων δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2023.

Συγκεκριμένα υπάρχουν δυο αλλαγές για τις οποίες οι μαθητές της Γ’ λυκείου έχουν ενημερωθεί από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Οι αλλαγές αφορούν τους όρους και τις προϋποθέσεις για όσους διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών καθώς και η αντικατάσταση του  αγωνίσματος δρόμου των 400μ. με τα 200μ. για τα αγόρια.

Υπενθυμίζεται πως οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ αρχίζουν στις 31 Μαΐου 2024 και για τα ΕΠΑΛ στις 30 Μαΐου 2024.

Δείτε τη λίστα με τα εξεταστικά κέντρα εδώ

Η εξεταστέα ύλη

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η εξεταστέα ύλη για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, για τα μαθήματα που εξετάζονται πανελλαδικά για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αποφοίτων Γ’ τάξης Ημερησίου Γενικού Λυκείου και Γ’ τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το ΦΕΚ με την εξεταστέα ύλη

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΧάντμπολ: Η εθνική γυναικών κάνει «Άλμα Ζωής» και δίνει «Όραμα Ελπίδας»
Επόμενο άρθροΑναχωρούν για τις ΗΠΑ οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Γιάννης Καλαμπόκης