Αποστάσεις από μια πιθανή ένταξη του Θοδωρή Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ πήρε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δε θα είναι ξανά υποψήφιος για την ευρωβουλή με την Νέα Δημοκρατία και τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν να έχει δεχτεί πρόταση από το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να ενταχθεί ο «γαλάζιος» ευρωβουλευτής στα πράσινα ψηφοδέλτια ανέφερε (Παραπολιτικά 90,1) ότι «οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ για το ευρωψηφοδέλτιο θα πρέπει να γίνουν με όρους πολιτικής συνάφειας».

Ο κ. Χριστοδουλάκης που υπενθύμισε ότι έχει διατελέσει γραμματέας του κόμματος και διαχειρίστηκε το ψηφοδέλτιο των προηγούμενων εκλογών τόνισε με έμφαση ότι «οι επιλογές που οφείλουμε να κάνουμε πρέπει να είναι πιο πολιτικές και να μην έχουν το στοιχείο του lifestyle που επικρίνει η κοινωνία».

«Πολιτική συνάφεια με τον χώρο»

Για το ενδεχόμενο της μεταγραφής ρωτήθηκε και προ δύο εβδομάδων εκφράζοντας και πάλι τους ενδοιασμούς του. Συγκεκριμένα, ο κ. Χριστοδουλάκης εξέφρασε (Action24) επιφυλάξεις λέγοντας ότι «οι επιλογές μας πρέπει να έχουν πλαίσιο πολιτικής συνάφειας με τον χώρο».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πως κρίνει ο ίδιος την πιθανότητα να πολιτευθεί ο κ. Ζαγοράκης με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε: «Έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ελεύθερη άνευ όρων η 27χρονη κωφή
Επόμενο άρθροΚατινιές δεν κάνω, αλλά 2-3 φορές έχω μπει στο Instagram να δω τι ακολουθεί