Στην πρώτη θέση των hashtag στο X (πρώην Twitter) βρίσκονται για μια ακόμα φορά τα Τέμπη, με το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα να μην μπορεί να ξεχαστεί.

Αυτή τη φορά οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου «ανέβασαν» το #Τέμπη_Δικαίωση, ζητώντας να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη από πλευράς της κυβέρνησης.

Μάλιστα, χρησιμοποιούν ένα γραφικό με τα πρόσωπα των Κυριάκου Μητσοτάκη και Κώστα Καραμανλή που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, το οποίο αναφέρει πως «η συγκάλυψη έχει πρόσωπο», θέλοντας να εκφράσουν με αυτό τον τρόπο την άποψή τους γύρω από τη διερεύνηση του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη και την απόδοση πολιτικών ευθυνών για την απώλεια 57 ανθρώπων.

Παράλληλα, αρκετοί είναι αυτοί που στέκονται στην εικόνα που μεταφέρθηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο, όπου οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χειροκρότησαν τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Επίσης, αρκετοί δημοσιεύουν και το βίντεο με την ομιλία του τότε αρμόδιου υπουργού για την ασφάλεια στον ελληνικό σιδηρόδρομο, λίγες μόλις ημέρες πριν το τραγικό δυστύχημα.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙσχύουν τα σενάρια για «καυτά καλοκαίρια και πύρινες κολάσεις» το 2024; – Τι απαντά ο Μαρουσάκης
Επόμενο άρθροΑγγλία: Φινάλε θρίλερ στο «Κομιούνιτι», Μπρέντφορντ-Γιουνάιτεντ 1-1