«Είμαι ο Νίκος ο Πλακιάς, ο πατέρας που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του στα Τέμπη. Δεν ξέρω πολλά από το Χ, αυτό θα μου το μάθετε εσείς, έμαθα όμως ότι έγινε κάτι συγκλονιστικό χθες. Σχεδόν 70.000 παιδιά, μικροί και μεγαλύτεροι, ζήτησαν #Τέμπη_δικαιωση για τα παιδιά μας. Ευχαριστώ».

Με αυτό το μήνυμα και την αφίσα που είχε δημοσιεύσει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα Τέμπη, ο Νίκος Πλακιάς, αν και όπως δηλώνει δεν είναι γνώστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υποκλίθηκε στα 70.000 και πλέον post παίρνοντας κουράγιο και δύναμη.

Μαζική κινητοποίηση και χιλιάδες αναρτήσεις

Η αφίσα έχει αναρτηθεί από χιλιάδες χρήστες του κοινωνικού δικτύου X που συμμετέχουν τη μαζική κινητοποίηση με κεντρικό μήνυμα τη δικαίωση για τα Τέμπη που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ του Σαββάτου.

Το #Τέμπη_Δικαίωση, χθες, μέσα σε δύο ώρες εκτοξεύτηκε και έγινε πρώτο trend. Το σήμα για ταυτόχρονες αναρτήσεις δόθηκε για τις 21:00 και η ανταπόκριση των χρηστών αποδεικνύει ότι το ζήτημα για το έγκλημα των Τεμπών, παρά τη σπουδή της κυβέρνησης να το «κλείσει», μένει ορθάνοιχτο απαιτώντας απαντήσεις.

Μεταξύ όσων έσπευσαν να ποστάρουν την φωτογραφία ήταν και συγγενείς θυμάτων των Τεμπών όπως ο Βαγγέλης Βλάχος.

Τα μηνύματα στις αναρτήσεις ήταν και είναι γροθιά στο στομάχι, ενώ πολλοί χρήστες συνοδεύουν τη φωτογραφία με χαρακτηριστικά βίντεο και άλλες φωτογραφίες που εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκλεβαν επαγγελματικά οχήματα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Είχαν «αδυναμία» στα ηλεκτρικά εργαλεία
Επόμενο άρθροΓερμανία: «Αυτοκτόνησε» στην έδρα της η Μπόχουμ, 2-2 με την Ντάρμστατ