Με μία απαξιωτική δήλωση για τον Στέφανο Κασσελάκη σχολίασε την τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης

«Για τη συνέντευξη του κ. Στέφανου Κασσελάκη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν αξίζει κάποιος να σχολιάσει πολλά. Μάλλον σε κανέναν δεν έμεινε τίποτα, παρότι μιλούσε για πάνω από 40 λεπτά», ανέφερε ο κ. Μαρινάκης.

Τον κατηγόρησε για «αλαζονεία», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εκπλήσσει, όσο η αλαζονεία με την οποία εμφανίζεται».

«Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώσαμε και σήμερα είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πορευτεί εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία, με μόνο όχημα την τοξικότητα», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όρισε το στόχο για τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε τα χαρτιά του ενόψει των ευρωεκλογών και έθεσε τον ξεκάθαρο στόχο που βάζει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Θέλουμε στις ευρωεκλογές να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα πάνω από το ποσοστό που έλαβε το κόμμα μας στις εθνικές εκλογές», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίσθηκε αισιόδοξος, μάλιστα, και τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει και τους πιάνει πανικός», αναφερόμενος στο κυβερνητικό στρατόπεδο, ενώ δήλωσε, πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο ίδιος πρωθυπουργός, με τη βούληση του ελληνικού λαού, το υπουργικού συμβούλιο του μέλλοντος που θα κληθεί να καταρτίσει θα έχει «τρία κριτήρια επιτυχίας: Ενσυναίσθηση, ηθική και τεχνοκρατική επάρκεια».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔήμος Βόλου: Ζητά επικαιροποίηση στοιχείων πολιτών
Επόμενο άρθροΓιώργος Μουκίδης: «Πέθανε από ανακοπή»