Να χτίσει «ένα μονοπάτι προοδευτικής διακυβέρνησης στον τόπο» βάζει στόχο ο Στέφανος Κασσελάκης μετά το πέρας των ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. επανέλαβε πως στοχεύει την 9η Ιουνίου την «απόλυτη ανατροπή» και όταν του ζητήθηκε να γίνει πιο συγκεκριμένος απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο.

Θέλουμε στις ευρωεκλογές να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα «πάνω από το ποσοστό που έλαβε το κόμμα μας στις εθνικές εκλογές», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε στις εκλογές, τον Ιούνιο του 2023 ποσοστό 17,83% και πλέον είναι ξεκάθαρος ο δρόμος προς την ευρωκάλπη. «Είχαμε 23% διαφορά στις προηγούμενες εκλογές και αν είμαστε πλέον σε απόσταση αναπνοής είναι ανατροπή. Σημαίνει πως στις επόμενες βουλευτικές εκλογές πάμε σε εντελώς διαφορετικό κλίμα», είπε.

Τα τρία κριτήρια για το υπουργικό συμβούλιο του μέλλοντος

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδειξε αισιόδοξος και τόνισε «ο ΣΥΡΙΖΑ ανακάμπτει και τους πιάνει πανικός», απευθυνόμενος στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσφατα είχε δηλώσει πως είναι έτοιμος για πρωθυπουργός.  Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο με τη βούληση του ελληνικού λαού έδωσε το στίγμα για το υπουργικού συμβούλιο του μέλλοντος που θα κληθεί να καταρτίσει βάζοντας τρία κριτήρια επιτυχίας: Ενσυναίσθηση, ηθική και τεχνοκρατική επάρκεια.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓυναικοκτονία στους Άγιους Ανάργυρους: Υπήρχε περιπολικό αλλά αποφάσισαν να μην το διαθέσουν για την 28χρονη
Επόμενο άρθροΧριστίνα Μπόμπα: Νομίζω θα υπάρξει τρίτη σεζόν Dragons’ Den