Για την αρχή του ενός ανδρός που ήταν η βασική αρχή λειτουργίας της Folli Follie μίλησε στην απολογία του ο γιος του ιδρυτή της εταιρείας Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος ξεκίνησε σήμερα την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.

Νωρίτερα ολοκληρώνοντας την απολογία του στη δίκη, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος είπε: «Με βαραίνει ότι υπήρξε όλο αυτό το διάστημα μια σύμπραξη της PcW – και για αυτό δεν έγιναν σωστά οι έλεγχοι -με τη νέα διοίκηση της εταιρείας και την ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ο νους μου όλο αυτό το διάστημα είναι εκεί. Για ποιο λόγο πέντε χρόνια έχουν πουληθεί τα πάντα και συνεχίζεται ένα ψέματα μέχρι σήμερα; Είμαι τόσο στεναχωρημένος…. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι…Αυτό ήθελα να πω γιατί είναι μέσα μου».

Ξεκινώντας τη δική του απολογία ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε εκτενώς στις σπουδές του και στην ενασχόλησή του με την εταιρεία του πατέρα του.

«Είμαι τόσο στεναχωρημένος…. Κανονικά θα έπρεπε να είμαι σε κάποιο ίδρυμα για κατάθλιψη θα το παλέψω όμως για να αποκατασταθούν οι άνθρωποι»

«Από την αρχή ένιωσα ότι ήταν ενός ανδρός αρχή. Ο πατέρας μου είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Ένιωθα ότι δεν ακουγόμουν» είπε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος για να συμπληρώσει: «Το ότι δεν ακουγόμουν με προβλημάτισε. Είχα ιδέες και ήθελα να προσφέρω. Το 1997 η εταιρεία εισάγεται στο χρηματιστήριο. Αυτό έφερε στο φως το τι είχε πετύχει η εταιρεία μέχρι τότε. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ενώ όλοι στην Ελλάδα μας ξέρανε έγινε μια πρόταση για ιδιωτικoποίηση καταστημάτων αφορολόγητων ειδών».

Ακολούθως ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος αναφέρθηκε στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών στο Διοικητικό Συμβούλιο των οποίων μετείχε: «Στη Folli Follie δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω τη φράση μου, δεν έβλεπα στον εαυτό μου στο μέλλον να συνεχίζει με αυτό το brand», πρόσθεσε ο κατηγορούμενος.

Η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου αναμένεται να συνεχιστεί αύριο οπότε και ο κατηγορούμενος αναμένεται να αναφερθεί στον υποόμιλο της Ασίας.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠετρέλαιο: «Βλέπει» και πάλι τα 90 δολάρια το Brent
Επόμενο άρθροΓεραπετρίτης: Η Ελλάδα θεωρεί σημαντική την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης ΝΑΤΟ και ΕΕ