Ο Δήμος Βόλου ενημερώνει ότι ενόψει της διακοπής αποστολής ειδοποιητηρίων ταχυδρομικώς από το Δήμο Βόλου, καλούνται οι δημότες, μέχρι και την 30η Απριλίου 2024, να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους στην πλατφόρμα Ψηφιακών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, πατώντας τον σύνδεσμο https://volos.ctservices.gr/ και εν συνεχεία πατώντας «Είσοδο στις Υπηρεσίες» με τους κωδικούς TAXISNET.

Στο μενού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ και συγκεκριμένα στην Αίτηση λήψης Ηλεκτρονικού Ειδοποιητηρίου θα δηλώσετε:

  • Email επικοινωνίας
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου

Η αποστολή των ειδοποιητηρίων θα πραγματοποιείται με email και μήνυμα στο κινητό του δημότη, ώστε να εξαλειφθούν οι καθυστερήσεις στην λήψη του ειδοποιητηρίου που παρατηρούνται με την ταχυδρομική αποστολή ώστε ο δημότης να ενημερώνεται άμεσα για τις υποχρεώσεις του.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2421350154,249,158,160 και 2421350108-113

«Ο Δήμος Βόλου, αναφέρει ότι: Επιχειρούμε τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της σχέσης μας με το δημότη και προσδοκούμε την ανταπόκριση των πολιτών. Ειδικά για κατηγορίες συμπολιτών μας, που δεν διαθέτουν εξοικείωση πρόσβασης ή και πρόσβαση στον παραπάνω τρόπο επικοινωνίας, θα ληφθούν ειδικά μέτρα και πρόνοια».

Προηγούμενο άρθροΕγκαίνια Έκθεσης ζωγραφικής και κεραμικής με έργα παιδιών στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του ΚΔΑΠ Νεάπολης του Δήμου Βόλου «Κυκλαδικός Πολιτισμός
Επόμενο άρθροΥποδοχή του πρώτου Κρουαζιερόπλοιου για το 2024 από τον Δήμο Βόλου