Ο Εκρέμ Ιμάμογλου ήταν ο μεγάλος νικητής των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Τουρκία καθώς επανεξελέγη δήμαρχος Κωνσταντινούπολης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, του έστειλε συγχαρητήρια στα τουρκικά.

«Tebrikler» (συγχαρητήρια) έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ, ο Χάρης Δούκας, συγχαίροντας τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης.

«Χαίρομαι που περιβάλλομαι από συναδέλφους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες της δημοκρατίας με εμένα»

«Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου. Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και την αποφασιστική δέσμευσή μας για την καταπολέμηση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας», προσέθεσε ο Χάρης Δούκας.

Και συνέχεισε ευχόμενος καλή επιτυχία στον Εκρέμ Ιμάμογλου επίσης στα τουρκικά. «Başarılar diliyoruz!», κατέληξε το συγχαρητήριο μήνυμά του ο δήμαρχος Αθηναίων.

Το «ευχαριστώ» του Εκρέμ Ιμάμογλου

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου απάντησε στον Χάρη Δούκα και τον ευχαρίστησε επίσης με ανάρτησή του στο X και μάλιστα στα ελληνικά. «Ευχαριστώ», έγραψε στα ελληνικά ο Τούρκος πρόεδρος και συνέχισε το μήνυμά του στα αγγλικά.

«Χαίρομαι που περιβάλλομαι από συναδέλφους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες της δημοκρατίας με εμένα. Το να με αποκαλούν πηγή έμπνευσης με κάνει να αισθάνομαι ταπεινός. Η Κωνσταντινούπολη και οι πολίτες της με εμπνέουν καθημερινά, κάνοντας τη δουλειά μου να τους υπηρετώ πιο εύκολη. Ευχές για ένα πιο λαμπρό μέλλον!», προσέθεσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΙωάννινα: Συναγερμός στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας
Επόμενο άρθροJoker: Folie à Deux – Η πρώτη αφίσα της ταινίας