Η πτήση από το εξωτερικό για τη φετινή τουριστική σεζόν πραγματοποιήθηκε προχθές στη Σκιάθο. Πρόκειται για πτήση από το Μιλάνο της Ιταλίας και στην υποδοχή παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι αρμόδιων τοπικών φορέων. Μάλιστα κατά την προσγείωση του αεροπλάνου δημιουργήθηκε και υδάτινη αψίδα από την πυροσβεστική.
Φέτος οι πτήσεις από το εξωτερικό ξεκίνησαν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου αρκετά νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι, ενώ και οι ενδείξεις για τη φετινή χροιά είναι θετικές.

Ο αντιδήμαρχος τουρισμού Σκιάθου κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου ανέφερε πως: «εντός ημερών θα έχουμε και πτήση από το Παρίσι. Οι πτήσεις ξεκίνησαν νωρίτερα από πέρυσι και κάνουμε προσπάθεια για να φτάσουν οι πτήσεις όσο το δυνατόν αργότερα. Ελπίζω να πετύχουμε αυτή τη χρονική επέκταση. Φέτος έχουν μπει και κάποιες πτήσεις από πόλεις που δεν υπήρχαν, όπως από την Αυστρία. Γενικά είμαστε αισιόδοξοι για τη φετινή τουριστική σεζόν. Αν το πρόγραμμα των πτήσεων παραμένει ενεργό ως έχει και υπάρχει μεγάλο ποσοστό κάλυψης των θέσεων στα αεροπλάνα, πιστεύω ότι θα τα πάμε το ίδιο καλά με πέρυσι, και ίσως και καλύτερα».

Προηγούμενο άρθροΝάπολι: Έδωσε τα χέρια για το νέο συμβόλαιο με τον Κβαρατσχέλια
Επόμενο άρθροΝέα άνοδος στον ελληνικό πληθωρισμό παρά τα μέτρα Σκρέκα – Στο 3,4% τον Μάρτιο