Με το ειδικό δημόσιο σχολείο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου, την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση με την Ένωση Παλαιών Προσκόπων του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ν. Ιωνίας – Βόλου στο πολιτιστικό άλσος «Ανδρέας Βαλαχής», της Ν. Ιωνίας στο Βόλο. Η συνάντηση είχε ως στόχο να γνωριστούν οι Παλαιοί Πρόσκοποι με τα παιδιά και να προσφέρουν ψυχαγωγία.

Η Ένωση ετοίμασε παιχνίδια και παιχνιδοτράγουδα για να διασκεδάσουν όλα τα παιδιά. Όλοι φορέσαμε Προσκοπικά Μαντήλια, καλώντας τους να γίνουν για λίγο Πρόσκοποι μαζί μας. Επίσης, μοιραστήκαμε λίγα λόγια για το ποιοι είμαστε, τι κάνουμε, τις αξίες μας ως Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, καθώς έγινε και μία μικρή παρουσίαση για το έργο της Προσκοπικής Ομάδας Διάσωσης Άγριας Ζωής (Π.Ο.Δ.Α.Ζ.).

Εάν και εσύ θέλεις να γίνεις ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ «δεν είναι απαραίτητο να είσαι Πρόσκοπος» επικοινώνησε μαζί μας (Λαδόπουλος Ιωάννης ΤΗΛ. 6984718797 κάθε απόγευμα 18:00 με 20:00) η οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή.

Βρείτε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Υoutube: epp3osap  –   Facebook: epp3osap  –  epp3osap.blogspot.com –  Instagram: @epp3osap –  E-mail: [email protected]

Στην καρδιά του Προσκοπισμού βρίσκονται αξίες που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα και τη συνείδηση των νέων. Ως Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, αναζητούμε την αρμονία με τη φύση, την αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων και την ανάπτυξη της προσωπικής αρετής. Ο Προσκοπισμός είναι ένα ταξίδι στην αυτογνωσία, όπου κάθε Πρόσκοπος μαθαίνει να ζει με αξιοπρέπεια και να εργάζεται για το κοινό καλό, ενσαρκώνοντας τις αξίες που τον καθοδηγούν.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, αναχωρήσαμε με την υπόσχεση ότι θα το ξανά επαναλάβουμε κάποια στιγμή, φέρνοντας περισσότερες ιδέες σε ένα κοινό πρόγραμμα. Οι Πρόσκοποι είναι πάντα έτοιμοι να μοιραστούν τις αξίες τους και να προσφέρουν ψυχαγωγία στα παιδιά. Είναι υπέροχο που η συνάντηση στο πάρκο της Ν. Ιωνίας στο Βόλο έδωσε την ευκαιρία σε όλους να γνωριστούν και να δημιουργήσουν μια θετική εμπειρία. Ας συνεχίσουμε να προωθούμε τις Προσκοπικές Αξίες και να εμπνέουμε τους νέους να συμμετέχουν σε αυτήν την υπέροχη κίνηση!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες για την υπέροχη προσπάθεια.

Προηγούμενο άρθροΝέα πρόστιμα 1,38 εκατ. ευρώ για αθέμιτη κερδοφορία – Σε 13 επιχειρήσεις
Επόμενο άρθροΡόδος: Νεκρό κοριτσάκι 15 μηνών – Είχε μεταφερθεί χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο