Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Novasports 6) η μεγάλη μάχη της Μαρίας Σάκκαρη με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό του Charleston Open (WTA 500).

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια (Νο 7) αντιμετωπίζει την Ντανιέλ Κόλινς (Νο 22) και θέλει τη νίκη, προκειμένου να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο στο τουρνουά που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο χωμάτινο τουρνουά της σεζόν η Μαρία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις, με τελευταία αυτήν κόντρα στη Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο. 14), της οποίας επιβλήθηκε με 2-0 σετ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Από τη μεριά της η τενίστρια από τις ΗΠΑ προκρίθηκε στην τετράδα, επικρατώντας με 2-0 σετ της Έλις Μέρτενς.

Σημειώνεται πως Μαρία Σάκκαρη και Ντανιέλ Κόλινς έχουν βρεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές στο παρελθόν με την Ελληνίδα να έχει πετύχει δύο νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους, για τη φάση των «32» στο τουρνουά του Μοντρεάλ η Αμερικανίδα τενίστρια είχε επικρατήσει με 2-0 σετ της Μαρίας.

Η Ντανιέλ Κόλινς κατάφερε να επιβληθεί της Ελληνίδας αθλήτριας στο ξεκίνημα του αγώνα κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-3. Προηγήθηκε με 3-0 games, πριν η Σάκκαρη φέρει το ματς στο 3-3, ωστόσο η Αμερικανίδα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πήρε τα επόμενα τρία games και καθάρισε εύκολα το πρώτο σετ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι θα κερδίσετε αν κάνετε γυμναστική 2 φορές την εβδομάδα για 30′
Επόμενο άρθροΚαιρός: Έφτασε τους 30°C η θερμοκρασία – Οι οκτώ πιο ζεστές περιοχές