Ο Βόλος πέρασε νικηφόρα και από το Αγρίνιο καθώς επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 με ένα γκολ-ποίημα του Ασεχνούν στο πρώτο ημίχρονο, στο 29′, με άπιαστο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας των Αγρινιωτών. Ετσι, έκανε το ”τρία στα τρία” στα playouts και βρέθηκε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, πολύ κοντά σε παραμονή στην κατηγορία.

Αντίθετα, η ομάδα του Αγρινίου μετά την ήττα της από το Βόλο και τη νίκη της Κηφισιάς επί του Αστέρα, βρέθηκε πλέον στην προτελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και το ερχόμενο Σάββατο θα πάει στην Κηφισιά για να δώσει έναν  πραγματικό τελικό παραμονής κόντρα στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός πίεσε πολύ για την ισοφάριση, είχε και δοκάρι αλλά, ο Βόλος πήρε το σπουδαίο τρίποντο.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς αρχικά στις καθυστερήσεις είδε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Άλχο για σκληρό φάουλ πάνω στον Μπουζούκη και λίγα λεπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Μλάντεν των γηπεδούχων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι δύο ποδοσφαιριστές θα λείψουν από το επόμενο παιχνίδι των ομάδων τους.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τσάβες, Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μαυρίας (86′ Μπρούνο Ντουάρτε), Τορεχόν, Πέρες, Φρ. Ντουάρτε, Χουάνπι, Καρέλης (54′ Λεμονάκο), Ντίας (78′ Μπουζούκης)

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα, Μπαριέντος (63′ Τρουιγιέ), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (85′ Μπερτόλιο), Μύγας, Ασεχνούν (85′ Ποπέσκου), Γκαρσία (76′ Μωραϊτης).

Προηγούμενο άρθροΆγιο Όρος: Πτώμα νεαρού άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα
Επόμενο άρθροΣυνέδριο ΝΔ: Δεν μας φοβίζει το πολιτικό κόστος, λέει η Κεραμέως – Κουβέντα για τα email