Πριν μπει το φετινό καλοκαίρι, τα μηνύματα δεν είναι καθόλου καλά για την κρουαζιέρα στο λιμάνι του Βόλου κι αυτό γιατί, 7 μήνες μετά τις πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο Παγασητικός έχει δεχθεί και δέχεται πολλά φερτά υλικά, με αποτέλεσμα να ανέβει ο πυθμένας και να μην είναι ασφαλής η προσέγγιση μεγάλων κρουαζιερόπλοιων.

Η Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Θέκλα Καμμένου έκανε γνωστό την Πέμπτη, ότι ένα μεγάλο και σημαντικό κρουαζιερόπλοιο, με περισσότερους από 4.000 επιβαίνοντες, ακύρωσε το λιμάνι του Βόλου, λόγω του προβλήματος στο βάθος του πυθμένα και ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Μια μέρα μετά, η κ. Καμμένου ανακοίνωσε και δεύτερο κρουαζιερόπλοιο που ακύρωσε την έλευσή του στο Βόλο, γράφοντας χαρακτηριστικά: ”Και το Celebrity Infinity – τουλάχιστον για την Τρίτη 16/04 μας αφήνει για τη Θεσσαλονίκη. Και πολύ πιθανώς να μας αντικαταστήσουν κι αυτοί για όλες τις προσεγγίσεις του καλοκαιριού – που είναι 17 ! Αν μη τι άλλο, το λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πρέπει να μας “βραβεύσει” στο μέλλον για τη δουλειά που προωθούμε σε αυτό, αλλά και στην πόλη της Θεσσαλονίκης”.

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι, στο Βόλο δεν υπάρχουν παράγοντες που θα παλέψουν για το καλύτερο της περιοχής!!!

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ αποκάλυψη για τις κρίσεις πανικού στην εγκυμοσύνη – «Θέλω να είμαι πιο ψύχραιμη, χωρίς στρες»
Επόμενο άρθροΟλυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 19-19 (Δεύτερο δεκάλεπτο)