Η τραγουδίστρια Park Bo-ram από τη Νότια Κορέα, σταρ της περίφημης K – Pop βρέθηκε νεκρή χθες (11-04.2024), σε ηλικία 30 ετών.

Σύμφωνα με το πρακτορείο της, Xanadu Entertainment, η αστυνομία έλαβε μία κλήση γύρω στις 10 το βράδυ της Πέμπτης, αναφέροντας ότι η Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια Park Bo-ram βρισκόταν αναίσθητη σε τουαλέτα, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε φιλικό σπίτι.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο περιστατικό, μετέφεραν την Park Bo-ram στο νοσοκομείο, ωστόσο στις 11 μ.μ. διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως έγινε γνωστό, η 30χρονη τραγουδίστρια βρισκόταν σε σπίτι φίλου της μαζί με δυο επιπλέον άτομα, καταναλώνοντας περίπου ένα μπουκάλι soju (Κορεάτικο αλκοολούχο ποτό).

Η αστυνομία διερευνά τα αίτια θανάτου της τραγουδίστριας και ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας.

Η Xanadu Entertainment εξέφρασε βαθιά θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο της Παρκ, δηλώνοντας:

«Οι καρδιές μας είναι βαθιά ταραγμένες καθώς μεταφέρουμε αυτή την ξαφνική είδηση στους θαυμαστές της».

Η εξαιρετικά ταλαντούχα Park Bo-ram, κέρδισε άμεσα αναγνώριση και φήμη όταν εμφανίστηκε στο μουσικό ριάλιτι “Superstar K 2″ το 2010.

Έκανε το επίσημο ντεμπούτο της το 2014 με το “Beautiful” και απέκτησε σημαντική δημοτικότητα, φτάνοντας στη 19η θέση του ετήσιου chart του Melon την ίδια χρονιά.

Συνεχίζοντας ανοδική πορεία, κυκλοφόρησε κομμάτια όπως τα “Pretty bae”, “Celepretty”, “Why You?” και “Will be fine”.

Για τον εορτασμό της 10ης επετείου του ντεμπούτου της φέτος τον Φεβρουάριο, η Park Bo-ram συνεργάστηκε με τον Huh Gak, τον νικητή του “Superstar K 2”, και κυκλοφόρησε το ντουέτο “I Hope”. Επιπλέον, στις 3 Απριλίου, κυκλοφόρησε το τελευταίο της κομμάτι “I Miss You”.

Τι είναι K – Pop

Η K-Pop, είναι σύντμηση από τη φράση «Korean Pop», είναι είδος της Νοτιοκορεατικής μουσικής. Ο όρος χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει διάφορα είδη εμπορικής ποπ μουσικής από τη Νότια Κορέα.

Σε κάποιο βαθμό, ο όρος «K-pop» μπορεί να θεωρηθεί εμπορικός όρος, που χαρακτηρίζει την ποπ μουσική που παράγεται στη Νότια Κορέα.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣβίγκου: Ευρύ δημοκρατικό κάλεσμα συμμετοχής στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή
Επόμενο άρθροΑΕΚ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή των 100 χρόνων