Κυριολεκτικά…….δεν υπάρχουν όσα σκαρφίζονται απατεώνες, για να κορο’ι’δέψουν, συνήθως ηλικιωμένους και να τους πάρουν χρήματα.

Στα δίχτυα ενός ”μα’ι’μού” τεχνικού της ΔΕΗ, έπεσε την Παρασκευή 12 Απριλίου μια Λαρισαία, χάνοντας μεγάλο χρηματικό ποσό κι όλα τα χρυσαφικά που είχε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό καταγράφηκε στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, με τον επιτήδειο να χτυπά το κουδούνι της 84χρονης στις 11:30 το πρωί και να ζητά να μπει στο σπίτι της για να ελέγξει, υποτίθεται, το ηλεκτρικό ρεύμα.

Είπε στη γυναίκα ότι, οι εργασίες που επρόκειτο να κάνει, θα επηρεαζόταν από λεφτά και μέταλλα του χώρου και την έπεισε να βάλει τ’ αντίστοιχα αντικείμενα σε μια μαξιλαροθήκη και να τα πάει στην ταράτσα του σπιτιού.

Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη έκανε ο,τι της είπε ο απατεώνας και στη συνέχεια τον είδε να φεύγει με τη…..χρυσή μαξιλαροθήκη.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας. Αστυνομικοί συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες της περιοχής για να δουν τα χαρακτηριστικά του απατεώνα, ο οποίος, πριν από την ηλικιωμένη, πήρε, πάλι με κόλπο, από γειτόνισσα, τη βέρα της.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΤην απώλεια δεν την έχω αντέξει, κάποια στιγμή κατέρρευσα κιόλας
Επόμενο άρθροΞιφασκία με αμαξίδιο: Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ επανέλαβε την περυσινή του επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα