Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τέσσερα γκολ και πολλές φάσεις, αλλά χωρίς θεατές λόγω έλλειψης καμερών, ο Βόλος αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Ατρόμητο με σκορ 2-2, το απόγευμα του Σαββάτου στο Πανθεσσαλικό.

Ετσι, ο Βόλος παρέμεινε αήττητος μετά από τέσσερα παιχνίδια στα playouts της Super League.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε σε αντεπίθεση με τον Αθανασίου στο 18′. Ο Βόλος είχε κερδίσει κόρνερ, οι παίκτες του Ατρομήτου ”έκλεψαν” τη μπάλα, βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ανγκιέλσκι, ο οποίος πάσαρε στον Αθανασίου κι αυτός με σουτ πλασέ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη Super League.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Γκαρσία. Ο ίδιος το εκτέλεσε, ο τερματοφύλακας Μαρκετζιάνι απόκρουσε και ο Γκαρσία με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 67′ ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι όταν ο Ανγκιέλσκι μετά από κόρνερ, έκανε προσπάθεια προς την εστία, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σιέλη, ο διαιτητής αρχικά έδειξε κόρνερ αλλά το VAR τον κάλεσε να δει ξανά τη φάση κι έτσι υπέδειξε το πέναλτι. Ο Ανκγιέλσκι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2.

Ο Βόλος ισοφάρισε και πάλι με ωραίο γκολ του Γκλάβτσιτς στο 81′. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής. Ο Σέρβος μέσος πέρασε τη μπάλα πάνω από το τείχος και την έστειλε στο αριστερό ”γάμα” της εστίας του Μαρκετζιάνι που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Μύγας, Ντε Καμπς (89′ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς, Μπερτόγλιο (79′ Τρουιγιέ), Κόμπα, Ασεχνούν, Γκαρσία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μαρκετζιάνι, Γκονθάλεθ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Τριμμάτης, Κούντε, Καμαρά, Βρακάς (81′ Ρομπάιγ), Ανγκιέλσκι (70′ Βέργος), Βαλένσια.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα επενδύει στην αποθήκευση CO2 – Το φιλόδοξο έργο στον Πρίνο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση βρέφος 5,5 μηνών στο «Ιπποκράτειο» – Χειρουργήθηκε στο κεφάλι