Στα… χαρακώματα βρίσκονται εκ νέου οι δύο «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 77-71 του Ολυμπιακού, για την 3η αγωνιστική του TOP-6 της Basket League.

Μία ημέρα μετά το παιχνίδι οι δύο ομάδες έχουν επιδοθεί σε έναν διαδικτυακό «πόλεμο», εξαπολύοντας πυρά η μία προς την άλλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση το απόγευμα της Τρίτης κατά του προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι, τονίζοντας ότι «ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

“Κατανοούμε τον πανικό, αλλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι φίλαθλοί της θα συνεχίσουν να πρωτοστατούν με πράξεις στην Εθνική προσπάθεια της κοινωνίας και της Κυβέρνησης κατά της βίας.

Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε εκατοντάδες περιστατικά από το παρελθόν, όπως τα νερά της ΤΣΣΚΑ και τις αναρίθμητες διακοπές αγώνων στο ΣΕΦ, για να καταδείξουμε τις διαφορές επιπέδου, μα η σελίδα πρέπει να γυρίσει αμετάκλητα για όλους και με όλους.

Και θα γυρίσει όσο και να ξεβολεύει.

Ο Μπαρτζωκισμος δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024. Όλοι το βλέπουν, όλοι το ξέρουν.

Κατά τα λοιπά, εμείς μόνο μπροστά. Μόνο ψηλά. Περιμένουν οι νέες κορυφές.

«Το να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου»”.

Νωρίτερα οι Πειραιώτες με ποστάρισμά τους στα social media εξαπέλυσαν ευθείες βολές, χωρίς πάντως να αναφέρουν ονόματα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ποστάρισμα των «ερυθρολεύκων»:

«Καλούμε τον γνωστό «παρκαδόρο», αυτόν που αρέσκεται στο να βρίζει την ομάδα του, τους παίκτες της και τους φιλάθλους της, που αρέσκεται να απειλεί διαιτητές (Έλληνες και ξένους), αθλητές (νυν και παλαίμαχους), τον Πρωθυπουργό και τους Υπουργούς, τον Πρόεδρο της ΕΟΚ και τον Πρόεδρο της Ευρωλίγκας, που αφήνει εσώρουχα στους πάγκους, που εύχεται θανάτους, που βάζει σε κίνδυνο συμπολίτες αψηφώντας τον ΚΟΚ, που απειλεί Θεούς και Δαίμονες καθημερινά, να σταματήσει να προκαλεί κι άλλο και να προτρέπει σε βία.

Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα χρησιμοποιήσει το νέο αθλητικό νόμο που εκείνη δημιούργησε για αυτές τις συμπεριφορές, προκειμένου να τον σταματήσει επιτέλους, αντί να του παραχωρεί το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο κλειστό γήπεδο της χώρας, δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού ή αλλάζοντας τους νόμους για να τον ικανοποιήσει.»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ευχαριστώ τον ΟΠΑΠ & το Eurojackpot, που είναι δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια»
Επόμενο άρθρο«Στο δρόμο με φώναζαν συνέχεια “κυρία ξινή”»