Η Κατερίνα Στικούδη έκλεισε τα 39 της χρόνια και γιόρτασε φυσικά έχοντας αγκαλιά τους 2 γιους της Βύρωνα και Νικόλα. Με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας, ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης της έκανε ένα πολύ ιδιαίτερο και συγκινητικό δώρο μαζί με τα παιδιά τους.

Το καλύτερο δώρο έλαβε η Κατερίνα Στικούδη σήμερα Τρίτη (16.04.2024) που έχει τα γενέθλιά της, από τους τρεις άντρες της ζωής της. Ο Βαγγέλης Σερίφης, μαζί με τους γιους τους Βύρωνα και Νικόλα, προσέφερε μία πανέμορφη ανθοδέσμη με μία ευχετήρια κάρτα επάνω στην «μαμά».

Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω ενός βίντεο στα story της. 

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Κατερίνα Στικούδη ακούγεται ο μικρός Βύρωνας να εύχεται στη μαμά του «Χρόνια πολλά» ενώ η κάρτα που συνόδευε το μπουκέτο με τα λουλούδια έγραφε : «Ελεφαντίνα χρόνια πολλά. Βύρωνας, Νίκος, Βαγγέλης».

Ο Βαγγέλης Σερίφης παντρεύτηκε με την Κατερίνα Στικούδη το 2018 και έχουν αποκτήσει μαζί τον 2,5 ετών Βύρωνα και τον 2 μηνών Νικόλα.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤόνι Εστανγκέ: «Οι Αγώνες δύναμη έμπνευσης για όλους εμάς και για τις μελλοντικές γενιές»
Επόμενο άρθροΤο «μυστικό» που είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Μαρία Κανελλοπούλου και τη Ναταλία Δραγούμη στο «Μάνα είναι μόνο μία»