Τα δύο πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Champions League αναμένεται να βρουν κάτοχο απόψε, καθώς στις 22:00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο αγώνας των Καταλανών με τους Γάλλους θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, με τους «μπλαουγκράνα» να καλούνται να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 3-2 σκορ που σημείωσαν στο «Παρκ Ντε Πρενς», προκειμένου να είναι αυτοί που θα προκριθούν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ και η Ατλέτικο θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη Βεστφαλία. Οι Ισπανοί έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη τους 2-1 στο πρώτο ματς, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες που θα πάρουν τα «εισιτήρια» από τις ρεβάνς σε Βεστφαλία και Καταλωνία θα συνθέσουν το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, τη στιγμή που το δεύτερο θα προκύψει την Τετάρτη (17/04) μετά τους επαναληπτικούς, Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο «μυστικό» που είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Μαρία Κανελλοπούλου και τη Ναταλία Δραγούμη στο «Μάνα είναι μόνο μία»
Επόμενο άρθροΟ ηθοποιός θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς