Η Γιουβέντους εξετάζει τις εναλλακτικές μετά την τιμωρία του Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος διεθνής μέσος βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τα γήπεδα. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η «Βέκια Σινιόρα» θέλει να αποκτήσει το νέο μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου, Χεόρχι Σουντάκοφ.

Ο 21χρονος διεθνής μέσος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και η ιταλική ομάδα έχει προσεγγίσει την ομάδα του και προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματα του, αλλά η προσπάθεια της δεν θα είναι εύκολη, καθώς και οι μεγάλοι της Premier League (Αρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ) κινούνται επίσης για την απόκτηση του το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της Σαχτάρ απέρριψε την πρόταση της Γιουβέντους και ζητά τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει το νέο μεγάλο αστέρι της. Το σίγουρο είναι πάντως πως έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της ουκρανικής ομάδας, Σεργκέι Πάλκιν: «Ναι εξετάζουμε τις προτάσεις για την παραχώρηση του. Σίγουρα το καλοκαίρι θα φύγει για μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα», δήλωσε σχετικά στην ιταλική εφημερίδα «Corriere dello sport».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤο 23% του τζίρου διαθέτουν οι φαρμακευτικές για ανάπτυξη νέων φαρμάκων
Επόμενο άρθροΔημητριάδος Ιγνάτιος: «Είναι η Παρασκευή του Ακάθιστου Ύμνου» (video)