Με την εξέταση του υλικού που συγκεντρώθηκε από τις κάμερες συνεχίζεται η έρευνα της αστυνομίας για το «χτύπημα» με εκρηκτικό μηχανισμό στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα» . Έχει συγκεντρωθεί υλικό από το market LIDL, που βρίσκεται διαγωνίως  απέναντι  και από όλα τα καταστήματα της περιοχής. Οι δράστες ήξεραν πως η περιοχή που φιλοξενεί πολυκαταστήματα έχει κάμερες πολλών ιδιωτικών επιχειρήσεων, αλλά φάνηκε πως αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τους ίδιους που ήταν αποφασισμένοι να προκαλέσουν ζημιά.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα  πως στην επίθεση εμπλέκονται περισσότερα από δύο άτομα, ενώ από όλο το υλικό που συγκεντρώθηκε εξετάζεται το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. Κάτοικος έχει καταθέσει πως είδε δύο άτομα να διαφεύγουν με μηχανάκι, δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη.

Το υλικό του εκρηκτικού μηχανισμού που συνέλλεξαν οι πυροτεχνουργοί εξετάζεται από τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, όπως και η τσάντα που ήταν τοποθετημένη μπροστά στα σκαλοπάτια της εισόδου της επιχείρησης.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι ο ένας δράστης να ήταν πεζός, με τον συνεργό του να τον περιμένει λίγα μέτρα μακριά.

Προηγούμενο άρθροΚόρινθος: Συναγερμός στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου όταν εντοπίστηκε πτώμα να επιπλέει στη θάλασσα
Επόμενο άρθροΜε το σταυρό στο χέρι η Δεξιά της Δεξιάς απειλεί το στοίχημα Μπελέρη, ο Κασσελάκης έρχεται τους 5 εκλεκτούς να φέρει