Το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου, μαθητές και μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας Βόλου, πήραν μέρος στο 13ο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας Μαγνησίας.
Τα δύο βίντεο με τα οποία συμμετείχε το σχολείο στο Φεστιβάλ ήταν μέρος από το έργο που δημιουργήθηκε κατά τη συμμετοχή στο etwinning projects “Traditions all over the world”.
Επειδή στην Ελλάδα Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς μελομακάρονα και κουραμπιέδες, τα παιδιά με τις υπεύθυνες καθηγήτριες, ζύγισαν, ογκομέτρησαν, ακολούθησαν οδηγίες και χρησιμοποίησαν το εργαστήριο χημείας κάπως διαφορετικά.
Με την συμμετοχή των μαθητών, τόσο στα γυρίσματα όσο και στη δημιουργία της τελικής μορφής του video, δημιουργήθηκε το αξιοθαύμαστο έργο για το φεστιβάλ.
Δημιουργοί ήταν, οι μαθητές του σχολείου : Κορινθίου Μαρία, Κορινθίου Ευαγγελία, Νικολός Ιωάννης, Νικολός Νικόλαος, από τη Β’ τάξη, Μουσινιάν Μαρίνα και Κεμάλι Μαρκέλλα από τη Γ’ τάξη, ενώ υπεύθυνες εκπαιδευτικοί ήταν οι κυρίες, Μαντζαφλέρη Ιωάννα και Κούντρια Φιλιππία.
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "261103809 13° eoro 3rd Junior High School of Nea Ionia- Volos-Greece 18/4/2024 MAOHTIKO ዋንኗፕዜላ ሃዘዋ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα, χριστουγεννιάτικο δέντρο και κείμενο που λέει "3rd Junior High Schoo *Nea lonia- Volos- Greece The Christmas Project 福葉取理焼元 Iurias Βάλου Enjoy y6HB OVC eTwinning Projects Twinning"
Νίκος  Βητσόπουλος
Προηγούμενο άρθροΤσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επόμενο άρθροΝόμιζα θα είμαι ψύχραιμη, αλλά ξεκίνησε «καταιγίδα» στο μυαλό μου