Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και… αυτομάτως έβαλε «βόμβα» στα πρόγραμμα των play off της Super League. Οι αλλαγές στο καλεντάρι του πρωταθλήματος είναι πλέον επιβεβλημένες και ενδέχεται να επηρεάσουν μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου.

Το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των play off μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα που αναβλήθηκε και ορίστηκε για την 1η Μαΐου θα οριστεί εκ νέου, καθώς ο πρώτος ημιτελικός των Πειραιωτών με την Άστον Βίλα για το Conference League στο Μπέρμιγχαμ είναι στις 2 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η ένατη αγωνιστική των play off έχει οριστεί στις 8 Μαΐου, ωστόσο μια ημέρα μετά, στις 9 Μαΐου, είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τους Άγγλους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έτσι το Ολυμπιακός – ΑΕΚ δεν μπορεί να διεξαχθεί, ωστόσο επειδή πρόκειται για την ένατη αγωνιστική που όλα τα παιχνίδια διεξάγονται ίδια μέρα και ώρα, θα πρέπει να μετατεθεί όλη η αγωνιστική.

Εν τω μεταξύ, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου, ενώ κενές ημερομηνίες δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτά τα δεδομένα, για να οριστούν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, η ένατη και η δέκατη αγωνιστική των play off υπάρχουν δύο σενάρια. Είτε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να πάει μία εβδομάδα αργότερα για να γίνουν πρώτα όλοι οι αγώνες της Super League, είτε να μείνει ο τελικός στις 18 Μαΐου και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Ο τελικός του Conference League έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε φιλανθρωπική καμπάνια για τη Γιορτή της Μητέρας
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στον Βόλο για την αντιμετώπιση ανθρώπων με αναπηρία από την έννομη τάξη