Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών, ο μεταλλεργάτης Βαγγέλης Καπουρνιώτης, από τη Νέα Ιωνία Βόλου. 

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην εκκλησία του Αγ. Νεκτάριου – Ν. Ιωνίας.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας εκφράζοντας βαθιά θλίψη και οδύνη για τον αιφνίδιο θάνατό του, αναφέρει:

”Στο πρόσωπο του Βαγγέλη Καπουρνιώτη, το εργατικό – λαϊκό και συνταξιουχικό κίνημα της Μαγνησίας έχασε έναν ακούραστο αγωνιστή, που με τη στάση του στη ζωή ήταν ταγμένος στην καθημερινή δράση των μεταλλεργατών και τελευταία των συνταξιούχων.

Δεν έχει λείψει από καμία κινητοποίηση, πάντα συνεπής και ακλόνητος στην υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων και αγώνων της Εργατικής Τάξης.

Δεν είναι τυχαίο, ότι οι συνάδελφοι του πάνω από 40 χρονιά τον εξέλεγαν σε όλες τις σημαντικές και υπεύθυνες θέσεις στα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως στην Ένωση Μηχανοσιδηρουργών Βόλου, στο Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου νομού Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» και στο Σύλλογο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας.

Στην άσβεστη μνήμη του ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας δίνει υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τον αγώνα του για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των συνταξιούχων, ενώ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του”.

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΚαλοκαίρι 2024: «Θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον τη νέα κανονικότητα»
Επόμενο άρθροΚως: Μυστήριο με νεκρό βρέφος – Έρευνα της αστυνομίας για το περιστατικό