H κακοκαιρία και τα μποφόρ μπορεί να μην επέτρεψαν στον Στέφανο Κασσελάκη, τον Ευάγγελο Αποστολάκη και τα υπόλοιπα στελέχη να συνεχίσουν την περιοδεία τους, συνεκδοχικά σε Χάλκη και Σύμη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν πέρασαν καλά.

Κάθε εμπόδιο για καλό και εν μέσω δυσμενών καιρικών καιρικών συνθηκών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, πέρασαν το βράδυ της Δευτέρας, σε ταβερνάκι του νησιού και αποφάσισαν να περάσουν καλά με το «Bella Ciao», αλλά και το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη.

Με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ,να παροτρύνει να τραγουδήσουν πιο δυνατά όσους βρέθηκαν στο αυτοσχέδιο γλέντι συνοδεία κιθάρας, να ανεβάζει το κέφι την ώρα που τραγουδούσαν το «Bella Ciao», παρότι ο ίδιος σηκώθηκε από τη θέση του ενώ το τραγούδι συνεχιζόταν. Από το πλευρό του Στέφανου Αποστολάκη δεν μπορούσε να λείπει ο στενός συνεργάτης του, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο θαλασσοδαρμένος Στέφανος Κασσελάκης νωρίτερα σε δικό του βίντεο εξήγησε πως πήγε το ταξίδι του

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας καταρτίσει την λίστα του ευρωψηφοδελτίου, πλέον έχει ρίξει το βάρος στην προεκλογική περιοδεία. Μπορεί ο καιρός να μην του έκανε το χατίρι, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει έτοιμος για τις ευρωεκλογές.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Μίνωας»: Ξεκίνησε η μεγαλύτερη αντισεισμική άσκηση στην Ελλάδα – Ήχησε το 112 στην Κρήτη
Επόμενο άρθροPredator: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ «παγώνει» την έκδοση βίζας σε άτομα που εμπλέκονται με κακόβουλο λογισμικό