Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών και νυν ανεξάρτητος, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ, λόγω της επίθεσης που έκανε το πρωί εις βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, στο περιστύλιο της Βουλής.

Ο κ. Γραμμένος, μάλιστα, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής για τις πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με νεότετες πληροφορίες από το κόμμα της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής έχει «κάταγμα ρινικών οστών, διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής, άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

Πώς έγινε το πρωτοφανές επεισόδιο;

Τo περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην Ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο Twitter.

Παρά τις προσπάθειες των παρισταμένων να συγκρατήσουν τον πρώην «Σπαρτιάτη» και νυν ανεξάρτητο βουλευτή, αυτό στάθηκε αδύνατο, με αποτέλεσμα ο Φλώρος να γρονθοκοπήσει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, αφού προηγήθηκε ένας σοκαριστικός διάλογος μεταξύ τους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπΑΑΤ: 44+1 απαντήσεις για το μέτρο της αντικατάστασης ζώων και ανακατασκευής στάβλων
Επόμενο άρθροΠΑΣΟΚ για Φλέσσα: Ακούσαμε μια ακόμη εκδοχή συγκάλυψης της τραγωδίας των Τεμπών εκ μέρους της ΝΔ