Μήνυμα για τα 30 χρόνια από την απώλεια του Γιώργου Γεννηματά έστειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό γι’ αυτό και η δημιουργία του Εθνικού Συστήματος Υγείας είναι η σημαντικότερη προσφορά του ΠΑΣΟΚ στον ελληνικό λαό».

«Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, «ο οραματιστής Γιώργος Γεννηματάς, που άνοιξε πρωτοπόρους δρόμους στην πολιτική του διαδρομή και σαν σήμερα πριν από τριάντα χρόνια έφυγε από κοντά μας, πρωταγωνίστησε σε αυτήν την κορυφαία μεταρρύθμιση, γιατί η πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες υγείας είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών».

Κατά τον Νίκο Ανδρουλάκη «σήμερα, με την κυβέρνηση να συνεχίζει να απαξιώνει αυτόν τον βασικό πυλώνα του κοινωνικού κράτους, με τους Έλληνες πολίτες να πληρώνουν τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία τους, ο αγώνας μας για την αναγέννηση του ΕΣΥ, την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την κάλυψη των ελλείψεων προσωπικού αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουμε τη μνήμη του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη».

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιάννης Καλλιάνος: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα του: «Μπανταούλη μου…»
Επόμενο άρθροΣτα σκαριά η νέα της ταινία «Nine to Five»