«Στο ίδιο έργο θεατές. Ο αγώνας κατά των νεοναζιστών εγκληματιών δεν εξαντλείται σε προθέσεις αλλά χρειάζεται πράξεις, και δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε για δεύτερη φορά να είναι απών», τονίζει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας τόσο το γεγονός ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κατέθεσε, όπως τα άλλα κόμματα, υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό των Σπαρτιατών από τις ευρωεκλογές, όσο και τις δηλώσεις του εξάδελφου του Στέφανου Κασσελάκη, που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Καταντά επικίνδυνο»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Χαριλάου Τρικούπη, «μετά τα συγχαρητήρια του αρχηγού των Σπαρτιατών προς τον ΣΥΡΙΖΑ για την ‘αξιοπρεπή’ στάση του να κρυφτεί από το ελάχιστο νομικό και κοινοβουλευτικό του καθήκον να μπει εμπόδιο στα απομεινάρια της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, χθες ο ξάδελφος του κ. Κασσελάκη και υποψήφιος ευρωβουλευτής απηύθυνε προσκλητήριο προς τους ψηφοφόρους της. Άποψη που σημειωτέον δεν ανακάλεσε».

Σημειώνει, μάλιστα, πως «κάτι αντίστοιχο ο ΣΥΡΙΖΑ είχε κάνει εξάλλου και κατά τις εθνικές εκλογές του 2023».

«Καλά να μην ξέρει ο κ. Κασσελάκης τα στοιχειώδη για την κρατική χρηματοδότηση της υγείας, το να αγνοεί όμως τη βαρύτητα που έχουν τα υπομνήματα στον Άρειο Πάγο σε ένα μείζον ζήτημα δημοκρατίας και να φλερτάρει τυχοδιωκτικά με τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατών, καταντά επικίνδυνο», επισημαίνει καταληκτικά το ΠΑΣΟΚ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑΑΔΕ: Μεγάλη ποσότητα φύλλων κοκαΐνης εντοπίστηκε μέσα σε φορτία λιπασμάτων
Επόμενο άρθρο«Έχει ακουστεί ότι είμαι σεξιστής και πως θέλω τη γυναίκα μου στο σπίτι»