Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου είχε επαφές με τον μάνατζερ του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το 2021, όταν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σημειώνεται ότι ο Γάλλος τεχνικός έχει πρόταση και από τη Γιουβέντους, ενώ δεν αποκλείεται να ανοίξει η πόρτα και της εθνικής ομάδας της χώρας του, αν αποχωρήσει ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το EURO του φετινού καλοκαιριού στα γήπεδα της Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα όμως με την έγκυρη γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe» ο Ζιντάν δεν θέλει να δουλέψει στη Γερμανία και στην ομάδα του Μονάχου. Μάλιστα όπως υποστηρίζει το σχετικό ρεπορτάζ προτιμά την Αγγλία και την Premier League!

Μάλιστα, σημειώνει πως «παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με την παραμονή ή όχι του Έρικ Τεν Χαγκ στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Αν απολυθεί ο Ζιζού θα σκεφτεί σοβαρά μια προσέγγιση της Γιουνάιτεντ». Θέση στο θέμα πήρε και ο πρώην άσος της Γιουνάιτεντ, Γουίλφριντ Ζαχά:

«Εδώ και καιρό λέω πως μόνο ο Ζιντάν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να βγει από την κρίση των τελευταίων χρόνων. Μόνο αυτός έχει το ανάστημα για να λύσει τα πολλά προβλήματα της Γιουνάιτεντ. Μιλάει αγγλικά, είναι ο Ζιντάν, ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, και μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες», τόνισε σχετικά ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού σε συνέντευξη του στο «Betfred».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονική διάλεξη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για την αξονική εντερογραφία
Επόμενο άρθροΔιεξαγωγή Άσκησης Προσομοίωσης Σεισμού στον Μύλο του Παππά