Έχει ή όχι κόντρα με την Άννα Βίσση τελικά; Ποιες ήταν οι πιο ακραίες εκφράσεις θαυμασμού; Η Κωνσταντίνα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και για την τελευταία φορά που μίλησε με τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά.

«Όταν χάνεις έναν φίλο είναι πολύ οδυνηρό. Έναν μήνα πριν «φύγει» είχαμ μιλήσει, μου είπε “πάω καλά”. Το τελευταίο τηλεφώνημα, λίγες μέρες πριν…, δεν μου απάντησε ο ίδιος και κατάλαβα ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα», είπε η Κωνσταντίνα για τον Βασίλη Καρρά.

Η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε για στα όσα ακούγονται για τη σχέση της με την Άννα Βίσση; Έχουν κόντρα τελικά; «Δεν υπάρχει κόντρα. Ό,τι διαφορά έχουμε στις πρόβες ή εκεί που πάει να στηθεί ένα πρόγραμμα… όταν βγαίνουμε στη σκηνή εξαφανίζονται όλα. Και την Άννα την έχω δει και έχουμε τραγουδήσει και έχουμε αγκαλιαστεί», απάντησε η Κωνσταντίνα.

Στην ερώτηση αν λόγω της καριέρας της στερήθηκε κάτι, η Κωνσταντίνα απάντησε πως αυτό ήταν στιγμές με την κόρη της. Αλλά στη συνέχεια αυτό άλλαξε και η κόρη της είναι «ένα καλό παιδί που μπορεί να σταθεί στα πόδια της».

Για τις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, η Κωνσταντίνα είπε ότι «πολλοί πίστευαν ότι έχουμε δεσμό, ότι είμαστε μαζί, ότι έχουμε χωρίσει, μου έστελναν γράμματα με την περιουσία τους, συμβόλαια με σπίτια».

Η ερμηνεύτρια βρισκόταν κοντά στην Αμμόχωστο στη δεύτερη εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο. «Γλιτώσαμε μέσα από σφαίρες, να βλέπουμε τα τανκς». Το 2004 επέστρεψε στην περιοχή και δεν έκρυψε ότι ήταν δύσκολο να βλέπει ξένους ανθρώπους στα σπίτια όπου έμεναν.

  

Ο πατέρας της ήταν ανάμεσα στους αγνοούμενους. «Μέχρι κάποια χρόνια είχα ελπίδα, τώρα που έχουν περάσει 50 χρόνια, οι ελπίδες χάθηκαν», είπε και περιέγραψε πως η μητέρα της δεν σταμάτησε να πιστεύει και πως κι εκείνοι της έλεγαν το ίδιο για να νιώθει τη στήριξή τους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους ακροδεξιών όπως έκανε ο Κασσελάκης;
Επόμενο άρθροΕμβολιασμός: Πάνω από 150 εκατ. ζωές σώθηκαν σε 50 χρόνια