Από το Δήμο Βόλου ανακοινώθηκε ότι, λόγω μεταφοράς με ειδικά οχήματα, του μεταλλικού σκελετού της γέφυρας που θα τοποθετηθεί στην Άλλη Μεριά το Σάββατο 27/4/2024, θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων με κατεύθυνση προς Πορταριά και αντίστροφα επί των οδών Ιωλκού και Πηλίου (επαρχιακή οδός Βόλου Πορταριάς μέσω Ανακασιάς ) και από την περιφερειακή οδό έως την οδό Αγίων Αποστόλων (διασταύρωση Άλλης Μεριάς), από τις 06:00 έως 07:30, και από 15.00 έως 17.00.

Στο διάστημα της διακοπής η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω Άλλης Μεριάς.

Με την εξέλιξη των εργασιών η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει επί της οδού Αγίων Αποστόλων από την οδό Πηλίου (επαρχιακή οδός Βόλου Πορταριάς) έως την περιφερειακή οδό, από τις 07:30 έως 12:30, και από 16.00-19.00.

Η χρήση των οδών θα γίνεται σταδιακά με την εξέλιξη των εργασιών.  Εφιστάται η προσοχή των πολιτών στις μετακινήσεις με αυτοκίνητα προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία εγκλωβισμού τους στα σημεία και στον χρόνο που σημειώνουμε.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕ ΙΩΛΚΟΥ – ΠΗΛΙΟΥ ΜΕ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (ΑΗΔΟΝΟΦΩΛΙΕΣ) – ΠΗΛΙΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ

2ο ΤΜΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΗΛΙΟΥ ΜΕ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ – ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ – ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ –

ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ

Η ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΛίβερπουλ: Προ των πυλών του «Άνφιλντ» ο Σλοτ, προφορική συμφωνία των Άγγλων με τη Φέγενορντ
Επόμενο άρθροΠέλλα: Σπείρα διακινούσε παράνομα και πλαστά φυτοφάρμακα – Δύο συλλήψεις