Ο Νίκος Πλακιάς με τεράστια αποθέματα ευγένειας και αξιοπρέπειας που ακόμα και αν δεν τα διέθετε δεν θα τον παρεξηγούσε κανείς, απάντησε στην Βίκυ Φλέσσα η οποία στο περιθώριο εκδήλωσης Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας ανέφερε για το έγκλημα στα Τέμπη πως «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».

Στην γνώμη της κυρίας Φλέσσα υποψήφιας με την Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κύριος Πλακιάς απάντησε πως ο ίδιος ούτε οι υπόλοιποι συγγενείς φέρουν ευθύνη για τον θάνατο 57 ατόμων με το «πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς». Από την άλλη, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις τόσο για την μεταφορά εύφλεκτου υλικού, όσο και για το λεγόμενο «μπάζωμα και ξεμπάζωμα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κατασπατάληση δημοσίου χρήματος εις βάρος της ασφάλειας των συγκοινωνιών, κάτι που πάλι δεν μπορεί να επιβαρύνει τους συγγενείς των θυμάτων ή τον ελληνικό λαό εν γένει.

Η απάντηση του Νίκου Πλακιά στη Βίκυ Φλέσσα

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό σας παραθέτουμε τα λεγόμενα του κυρίου Πλακιά: «Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Φλέσσα τα παιδιά στα ΤΕΜΠΗ τα σκοτώσαμε όλοι μαζί και ότι το κράτος νοσεί βαριά και δεν φταίει καμμία κυβέρνηση και κανένας πρωθυπουργός.

» Πάντως εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα, με το πιο ασφαλές μέσο σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού και της παρατάξεως που εκπροσωπείτε, δεν φταίω πουθενά και δεν σκότωσα κανέναν όπως και όλοι οι άλλοι που επέβαιναν στο τρένο καθώς και οι συγγενείς τους.

» Αν νοσεί το κράτος να προσπαθήσουν να το θεραπέψουν και όχι να φάνε τα χρήματα που χρειάζονται για την θεραπεία οι υπεύθυνοι τόσα χρόνια. Και η αρχή της θεραπείας είναι να μην μας εκπροσωπούν άτομα σαν εσένα πουθενά ούτε εδώ ούτε στο εξωτερικό. Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ, δεν γνωρίζετε μην μιλάτε. Ξέρετε η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας. Καλή αποτυχία να έχετε στο καινούριο εγχείρημα σας».



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMasters Μαδρίτης: Ο Βραζιλιάνος Μοντέιρο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον 2ο γύρο
Επόμενο άρθροΚασσελάκης: Θα είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Θέλω να κυβερνήσω δυο τετραετίες