Βίντεο με τα κύματα της θάλασσας να χτυπούν το σκάφος που επιβαίνει για τη «ναυτική περιοδεία» που πραγματοποιεί στα νησιά του Αιγαίου ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας πως πηγαίνει «εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός».

Όπως ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, «εδώ και μία εβδομάδα, με 10 συνεργάτες σε ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος, με 7 μποφόρ, βάλαμε το στοίχημα να φτάσουμε σε κάθε νησιώτη».

«Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε»

Ακολούθως πρόσθεσε ότι «εκεί που δε θα πάει ποτέ κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός, γιατί δεν έχει μεγάλα πλοία της γραμμής, ούτε αεροδρόμια, ούτε πεντάστερα», τονίζοντας πως «τι έχει εδώ; Ελλείψεις. Κέντρα υγείας υπό διάλυση. Νοσοκομεία άδεια από γιατρούς και εξοπλισμό. Απομονωμένους και ξεχασμένους πολίτες που νιώθουν β’ κατηγορίας. Σε αυτούς είμαι δίπλα, και συνεχίζουμε σήμερα με Φούρνους, Αγαθονήσι, Σάμο, Χίο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «όλα αυτά η προπαγάνδα που διοχετεύεται κατευθείαν από το Μαξίμου στα ΜΜΕ του τα ονομάζει «κρουαζιέρα» και «διακοπές στο Αιγαίο». Μέχρι εκεί ξέρουν. Μέχρι εκεί μπορούν. Αν δώσει καμία παράσταση ο Λιγνάδης στην άγονη γραμμή, μπορεί να έρθει και ο πρωθυπουργός με στρατιωτικό ελικόπτερο».

Καταληκτικά ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «εγώ θα είμαι εδώ. Με υπόσχεση στους νησιώτες συμπολίτες μας ότι δεν θα τους ξεχάσω πότε. Ότι θα επιστρέφω τακτικά».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Συνεχίζεται η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη – Οι επόμενοι προορισμοί

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης αναχώρησε μόλις από τους Φούρνους Ικαρίας και θα συνεχίσει την περιοδεία του στο Αγαθονήσι.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σάμο και το βράδυ στη Χίο.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠύργος: Γυναίκα γιατρός κατήγγειλε για βιαιοπραγία συνάδελφό της
Επόμενο άρθροΠώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τις νέες θέσεις των πλανητών