Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύουν κυβερνητικές πηγές με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές «άρρητα ρήματα, συκοφαντίες, αλαζονεία και απολιτίκ λαϊκισμός. Κοινώς, μια από τα ίδια από τον κ. Κασσελάκη. Κάθε του συνέντευξη «κοστίζει» 10-15 δισ. παραπάνω για τους Έλληνες φορολογούμενους με βάση τις νέες παροχές που ανακοινώνει».

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «έχει χάσει τον λογαριασμό, ξεπερνώντας ακόμα και τις εποχές που ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε την Ευρώπη με τα γνωστά αποτελέσματα για όλους μας».

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΣΚΑΪ», ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο δημόσιο τομέα και αν θα προχωρήσει σε άρση μονιμότητας είπε πως «αυτό δεν είναι το μείζον θέμα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το δημόσιο είναι υποστελεχωμένο. Ξέρετε ποιος πρέπει να αξιολογεί τους δημόσιους υπαλλήλους; Ο Έλληνας πολίτης». Ακολούθως δεσμεύτηκε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο», χωρίς ωστόσο να απαντήσει αν αυτό θα γίνει και για τους συνταξιούχους.

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «υπάρχει αισχροκέρδεια στις τράπεζες, στο ρεύμα και στις ψηφιακές αναθέσεις. Πρέπει αυτό να τελειώσει. Σίγουρα χρειάζεται ένας δημόσιος πυλώνας στις τράπεζες, στο αναπτυξιακό κομμάτι. Οι τράπεζες που τις ανακεφαλαιοποίησε με τα χρήματα του ο ελληνικός λαός κερδοσκοπούν ενώ την ίδια ώρα υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας στην αγορά. Χρειάζεται δημόσιος βραχίονας για τον αγροτικό τομέα. Έχουμε θέμα ρευστότητας».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάσχα 2024: Αναχωρούν από την πόλη οι πρώτοι εκδρομείς
Επόμενο άρθροΑθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χαμός στο Instagram με το διαζύγιο «βόμβα»