Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές, για να φτάσουν στα ίχνη των ατόμων που ανατίναξαν ένα μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) της Εθνικής Τράπεζας, τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Απριλίου στην περιοχή των Αλυκών Βόλου και πήραν περισσότερα από 20.000 ευρώ, αλλά, άφησαν 150.000 ευρώ.

Οι δράστες, που ήταν τρεις άνδρες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, στάθμευσαν στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου το μαύρο Ι.Χ. αυτοκίνητο σε απόσταση λίγων μέτρων από κατάστημα πώλησης εργαλείων και ηλεκτρικών ειδών έξω από το οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ, τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό και κρύφτηκαν πίσω από το όχημα.

Η ισχυρή έκρηξη που ακολούθησε, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής και οι άγνωστοι, προς το παρόν, βομβιστές, μπήκαν με γρήγορες κινήσεις στο χώρο, άρπαξαν σε δευτερόλεπτα μια από τις κασετίνες που περιείχε περίπου 20.000 ευρώ, χωρίς να καταφέρουν να βγάλουν από τη θέση τους τις υπόλοιπες και τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους.

Οι αστυνομικοί διενεργούν αναζητήσεις για να εντοπίσουν το μαύρο αυτοκίνητο, που ήταν πιθανότατα κλεμμένο κι εξετάζουν βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες κοντινών επιχειρήσεων για την ταυτοποίηση των κακοποιών, που επέλεξαν την συγκεκριμένη ημέρα για να δράσουν, καθώς γνώριζαν ότι τα ΑΤΜ ήταν γεμάτα λόγω καταβολής συντάξεων.

Άνοιγμα φωτογραφίας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο της έκρηξης, του Ράδιο ΒΕΡΑ, του μέσου ενημέρωσης που μετέδωσε πρώτο και αποκλειστικά την είδηση: 

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΠού δίνει βάρος για τις ευρωεκλογές η Νέα Αριστερά – Βγαίνουν μπροστά κεντρικά στελέχη
Επόμενο άρθροΈχασα τον πατέρα μου και μετά από 3,5 μήνες έμεινα έγκυος