«Είναι αληθινές οι φωτογραφίες με τις χλαμύδες στην Ακρόπολη;» αναρωτιέται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κυριακή Μάλαμα καθώς «από σήμερα το πρωί, βλέπουμε στην κοινωνική δικτύωση φωτογραφίες από την Ακρόπολη των Αθηνών με χθεσινή ημερομηνία, στις οποίες διακρίνονται κάποιοι ντυμένοι “Ηρακλής” και “Αμαζόνα”, άλλοι ντυμένοι και βαμμένοι αρχαιοελληνικά αγάλματα και άλλοι ντυμένοι θεότητες της αρχαιότητας». 

Με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και «επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού επέτρεψε να γίνει η Ακρόπολη μια κακόγουστη Ντίσνεϊλαντ» στον ΣΥΡΙΖΑ καλούν «την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού να απαντήσει εάν οι φωτογραφίες αυτές είναι γνήσιες ή αν πρόκειται για fake news» αναμένοντας «άμεσα τις διευκρινίσεις». 

Δύο από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Ντυμένοι και βαμμένοι αρχαιοελληνικά αγάλματα

Ντυμένοι θεότητες της αρχαιότητας

Προς ώρας είναι ασαφές με ποια αφορμή και με ποια άδεια (;) έγιναν όλα αυτά καθώς κανείς δεν μπορεί να μεταβεί σε αρχαιολογικό χώρο μεταμφιεσμένος κάτι που αναμένεται σύντομα να ξεκαθαρίσει από την επίσημη απάντηση του αρμόδιου υπουργείου. 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟλυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου
Επόμενο άρθροSuper League K19: «Αγκάλιασαν» το πρωτάθλημα οι θριαμβευτές του Youth League, με 3-0 νίκησε ο Ολυμπιακός την ΑΕΚ