Συνάντηση που θύμισε παλιές εποχές είχαν στην Καλαμάτα η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Όλγα Γεροβασίλη και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Και οι δύο βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για μια εκδήλωση και βρήκαν την ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, με τους υπόλοιπους θαμώνες σε κεντρικό εστιατόριο να κάνουν λόγο για συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα.

Έτσι, Γεροβασίλη και Χαρίτσης επιβεβαίωσαν το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ αρκετών στελεχών της Κουμουνδούρου με πρόσωπα που αποχώρησαν από το κόμμα μετά την εκλογή Κασσελάκη και τη διάσπαση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μηνύματα με δύο αποδέκτες

Όπως φαίνεται η Όλγα Γεροβασίλη θέλησε με αυτό τον τρόπο να στείλει το δικό της μήνυμα προς το Στέφανο Κασσελάκη, μετά τα όσα έγιναν στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης είχε αποκαλέσει «αποστάτες» όλους όσοι ήθελαν να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέλαβε εκείνος την ηγεσία του κόμματος, κάτι που τελικά συνέβη.

Παράλληλα, η κυρία Γεροβασίλη έστειλε το μήνυμά της και προς τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φέρεται να είναι ενοχλημένος με τα πρόσωπα που αποχώρησαν από την αξιωματική αντιπολίτευση, παρά την προτροπή του να μην προχωρήσουν στην κίνηση διάσπασης.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είναι ενοχλημένη από το γεγονός αυτό, τονίζοντας ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προεκλογική μάχη για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και επιχειρώντας να «σκληρύνει» κι άλλο τη γραμμή της απέναντι στα κόμματα του αριστερού τόξου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣαν σήμερα 28 Απριλίου
Επόμενο άρθροΤο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στο Βόλο τη Μεγάλη Εβδομάδα