Χρειάζεται η πολιτική αλλαγή στη χώρα, υπογράμμισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, δημοσιεύοντας βίντεο από τη χθεσινή περιοδεία στελεχών του κόμματος στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας.

Ο Αλέξης Χαρίτσης τόνισε πως «στα στενά του εμπορικού τριγώνου της Αθήνας, άκουσα καταναλωτές, καταστηματάρχες, εργαζόμενους να μιλούν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν».

«Χρειάζεται η ψήφος στις ευρωεκλογές να είναι ψήφος αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ»

Διαπίστωσε πως «η κίνηση είναι αισθητά λιγότερη, ψωνίζουν μόνο τα απαραίτητα, και οι επιχειρηματίες αισθάνονται την πίεση», ενώ ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε πως «ζητούν βοήθεια για τα ενοίκια, πωλούν στο κόστος και ελπίζουν να μην χρειαστεί να μειώσουν προσωπικό».

Κατά τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς, «είναι ώρα να μπει τέλος στην κερδοσκοπία, στην αισχροκέρδεια, είναι ώρα να στηριχθεί το εισόδημα των πολιτών, είναι ώρα να επιβιώσει η μικρή και μεσαία επιχείρηση».

Για να συμβεί αυτό, σύμφωνα με τον Αλέξη Χαρίτση, «χρειάζεται η ψήφος στις ευρωεκλογές να είναι ψήφος αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ».

Καταληκτικά ο Αλέξης Χαρίτσης επισήμανε πως «Ως Νέα Αριστερά θα στηρίξουμε τη μικρή και μεσαία τοπική επιχείρηση που αποτελεί κύτταρο για την τοπική οικονομία και στηρίζει την απασχόληση σε όλη την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στον Βόλο
Επόμενο άρθροΝΒΑ: Νάγκετς και Θάντερ προκρίθηκαν στα ημιτελικά της Δύσης