Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε από τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη για την υπογραφή σύμβασης συνεργασίας με παιδίατρο, προκειμένου να καλύψει επιτακτικές ανάγκες του ΚΥ Αργαλαστής.

Η εν λόγω σύμβαση έρχεται να ικανοποιήσει ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αργαλαστής, το οποίο είχαν διατυπώσει επανειλημμένα και στην Υφυπουργό Παιδείας.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Αργαλαστή, με την ευκαιρία της παράδοσης υπολογιστών σε σχολικές μονάδες της περιοχής, η κα Μακρή έγινε, ξανά, αποδέκτρια του συγκεκριμένου αιτήματος από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, που επισκέφτηκε.

Στην ανησυχία των γονέων για την απουσία παιδιάτρου στην Αργαλαστή και στο εύλογο και δίκαιο αίτημά τους, η κα Μακρή στάθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επικοινώνησε με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, ώστε να ενημερωθεί για την εξασφάλιση ιατρού ειδικότητας Παιδιατρικής για το Κέντρο Υγείας.

Η στενή και διαρκής επικοινωνία και συνεννόηση της Ζέττας Μακρή με τον Φώτη Σερέτη, είχε ως αποτέλεσμα να γνωστοποιηθεί στην Υφυπουργό Παιδείας η υπογραφή σύμβασης συνεργασίας ανάμεσα στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας και σε ιατρό Παιδίατρο, με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών, κατόπιν εγκριτικής απόφασης από την αρμόδια Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας.

 

Προηγούμενο άρθροSMERC: Αύξηση της μετοχικής συμμετοχής στην ΕΨΑ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση με τους παραγωγικούς φορείς της Μαγνησίας είχε το Σάββατο ο Κωστής Χατζηδάκης